Rob Blom Elektrotechniek is uw installateur voor bedrijven en particulieren.

Elektra

De werkzaamheden van Rob Blom richten zich op werken voor bedrijf en particulier. U kunt hierbij denken aan lichtinstallaties voor de woningbouw, horeca, luxe woningen, industrie en kantoren.

Brandmeldinstallaties

U bent opzoek naar een brandmeldinstallatie? De mensen van Rob Blom adviseren u graag over de betrouwbare en betaalbare oplossingen. Verder kijken wij ook voor de wettelijke regels en schouwen uw pand.

Renovatie

Woningen en panden hebben een elektrotechnische installatie die soms oud tot zeer oud is. Door aanbouw of renovatie van gebouwen is vernieuwing en/of uitbreiding meestal noodzakelijk.

Alarm installaties

Rob Blom elektrotechniek heeft een ruime ervaring op het gebied van beveiligingstechniek. De beveiliginsexperts zijn gespecialiseerd in het aanleggen van alarm en beveiligingsinstallaties, die geheel op uw persoonlijke wensen zijn afgesteld. Wij maken uitsluitend gebruik van de NCP goedgekeurde materialen.

Toegangscontrole

De elektrotechneuten van Rob Blom voorzien ook in de aanleg van diverse soorten toegangscontroles. Hierbij kunt u denken aan controle door middel van pincodes, sleutelhangers, drukkers en vingerafdrukken en/of intercom. Ook hierbij staan de wensen en behoeften van de klant centraal om zo uw toegangscontrole optimaal te leveren.

Advies

De mensen van Rob Blom zijn erkende specialisten in hun vakgebied. Laat u dan ook adviseren en maak gebruik van onze breede expertise.